GY.I.K.

  1. Mi a MobileForester? A Faforrás Kft. (Woodspring Ltd.) által kifejlesztett digitális erdészeti mérőeszköz, segítségével távolról mérhető a fa mellmagassági átmérője a fa magassága, fa vagy rakat térfogata. Ezen felül alkalmas erdőbecslési műveletek elvégzésére (körlapösszeg) és az örök erdő gazdálkodáshoz szükséges átmérő szerinti megoszlás meghatározására egy erdőrészleten belül.
  2. Miért hasznos a MobileForester? Hatékony és pontos mérést biztosít az erdőgazdálkodás terén, az adatok digitálisan dokumentálhatók. Kezelése nagyon egyszerű köszönhetően a beépített intelligens algoritmusoknak.
  3. Kik számára hasznos? A MobileForester használatát elsősorban az erdészeti és fafeldolgozói szférában érdekelt cégeknek, vállalkozóknak ajánljuk.
  4. Hogyan jutok hozzá? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha megadja az elérhetőségeit rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  5. Mennyibe kerül a készülék és az applikáció? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha megadja az elérhetőségeit rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  6. Hol tudom letölteni az applikációt? Az applikáció csak az adapterrel együtt működik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
  7. Milyen eszközökre van szükségem? A használathoz szükséges egy mobiltelefon (min. Android 7.0), valamint a MobileForester adapter.
  8. Hol használhatom? Bárhol a világon. A méréshez és az adatrögzítéshez nincs szükség internet kapcsolatra.
  9. Milyen nyelven érhető el a MobileForester? Egyelőre angol és magyar nyelven.
  10. Milyen gyors a MobileForester összehasonlítva a kézi mérésekkel? Tapasztalatok szerint legalább kétszer vagy háromszor annyi famennyiség és élőfakészlet becslés végezhető mint a hagyományos módszerekkel függően a terepi viszonyoktól